Myy lahjakorttejasi helposti netissä. Yksilöity ulkoasu. Nopea palvelunavaus. Kortin tilaus ja tulostusmahdollisuus! Myös facebook-integraatio sekä analytics.

Palvelun myynti ja lisätiedot:

TELAKKA GRAAFINEN SUUNNITTELUTOIMISTO / Krista Laaksonen

info@krista.fi
+358 41 5311 772

Alla esimerkkitekstit palvelun etusivulle:

Voit tulostaa lahjakortin esim. kotikoneeltasi - nopeaa ja kätevää!

Saat lahjakortin käyttöösi heti. Valitse "Tilaa tulostettava lahjakortti" -painike. Lahjakorttiin voi valita arvon tai hoidon, tilauksen vahvistettua pääset tulostamaan lahjakortin. Lahjakortti on voimassa maksettuasi sen tilillemme. Tarkemmat maksuohjeet >>

TÄRKEÄÄ! Lahjakortti tulostetaan heti tilauksen yhteydessä (vaihe 2/3), joten varmistathan että tietokoneesi on yhteydessä tulostimeen ja että tulostin on toimintakunnossa tilausta tehdessäsi.
Itse lahjakorttitiedostoa EI lähetetä sähköpostiin.

Tilaa arvokkaan näköinen lahjakortti netin kautta - postitamme sen puolestasi!

Kirjoitamme kortin ja postitamme sen puolestasi suoraan vastaanottajalle. Kortti postitetaan heti kun maksu on saapunut tilillemme. Alle 50€:n ostoksissa maksuun lisätään postitusmaksu (5€), johon sisältyy toimitus- ja postimaksu sekä postituskuori, muuten ilmainen. Katso malli >>

Voimassaolo ja maksaminen

Lahjakortti astuu voimaan kaikissa tapauksissa suoritettuasi maksun tilillemme (huomioi pankkipäivät) ja on voimassa 6 kuukautta tilauspäivästä. Lahjakortti maksetaan laskulla, joka saapuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Se on samalla myös tilausvahvistus.

Yksityiskohtaiset tilaus- ja maksuohjeet sekä toimitusehdot.

TILAUS/MAKSUOHJEET >>

Palvelua käyttävät mm. :

kauneushuonemiiahoitolawomansalonsalonki